Sök
  • Malena Kirs

Vilka är Kirs Communication?

Uppdaterad: 10 jun 2019Kirs Communication är en mini-kommunikationsbyrå. Som idag består av en person: Malena Kirs.


KC är en dröm som funnits med länge, men som var ogreppbar för bara drygt ett år sedan. Jag har vetat att jag kommer att driva eget en dag sedan jag var 20 år, men visste inte inom vad. Tron på att det kommer att ske har dock aldrig svikit mig.


I mars 2018 kom jag på det över en natt. Kommunikationsbyrå. En partner till företag som behöver hjälp med att skriva innehåll. Det blev så självklart, efter alla år jag skrivit allt från noveller till bloggar, och efter alla oändliga komplimanger jag fått kring mitt skrivande. Klart att jag ska hjälpa andra, och samtidigt utnyttja den största talang jag har! Men inte som frilansare. Jag är så mycket mer än en frilansare. Min kompetens är helt unik, eftersom jag har skrivandets gåva i kombination med en framgångsrik säljhistorik och grymma skills inom föreläsning.


Även om jag bara levt förhoppningsvis en tredjedel av mitt liv, så är min historia lång och mina erfarenheter många. För att dra det som de flesta kanske tycker är mest relevant för att kunna lita på att jag vet vad jag gör så kommer här en lista:

  • Dubbla bachelor degrees (4 år) marknadsföring och entreprenörsskap, Santa Barbara, CA.

  • 3 års kundansvar på Mynewsdesk där PR strategi, idéer, inspiration och textskapande låg i fokus

  • Produktion av innehåll för internkommunikation, Mynewsdesk

  • Produktion av pressmeddelanden, blogginlägg och kundcase

  • Produktion av blogginlägg för både Mynewsdesk och Invise egen hemsida

  • Stor förståelse för innehållskapande i sociala medier

  • Föreläst på Berghs vid två tillfällen (3 h per gång) om digital marknadsföring och fick ett snittbetyg på 4,4 av 5 av deltagare


Jag är dock så mycket mer än punkter som raddas upp i form av erfarenhet. Livserfarenhet i sig är viktigare, och förmågan att förstå andra människor och deras behov är viktigare. Att vara genuin, ärlig och punktlig är viktigare. Att vara en bra människa som vill hjälpa till på riktigt och en lojal partner till sina kunder är viktigare. Att brinna för det man gör är viktigare.

Det som särskiljer KC från andra är att jag är just jag.


Välkommen att höra av dig till mig. Välkommen till KC.


https://www.kirs.se/kontakt

61 visningar0 kommentarer

© 2019 by Malena Kirs